Köszönjük!

Támogatás számunkra minden mosolygó arc, minden összeütött tenyér, a néző egy akaratlan mozdulata, amikor felcsendül a zene, megszólal a hegedű, a brácsa, a bőgő, a cimbalom, a doromb...
És támogatás egy jó szó, egy kedves ölelés, a segítség, ha kérjük, és van, amikor kérjük. Azért, mert a tánc, a néptánc, a népzene, a népi ének ápolása, szeretete minden magyar ember küldetése.
E három nélkül a nép, a magyar nép, a daloló, muzsikáló és táncoló, vigadó, sírva vigadó magyar nép nem marad fenn.
Ezért érzékenyülünk el minden alkalommal, amikor nagyik és unokáik, ifjak, édesanyák és édesapák, gyermekeik tisztelnek meg bennünket azzal, hogy ellátogatnak fellépéseinkre, segítenek néptánc táboraink megvalósításában, vagy akár csak egy csak egy jó szóval is illetik tevékenységünket.

De, nem volna sok minden, ami kell a tánchoz, cipő, csizma, népviselet, és nem tarthatnák a kapcsolatot sok száz kilométerre élő magyarokkal, nem adhatnánk át a néptánc örömét évről-évre sok-sok gyermeknek a váli néptánc-táborban, nem hallanánk rólunk annyian és kevesebb kép és videó is készülne. Sőt, rosszabb körülmények között is táncolnánk nyertes pályázataink nélkül:CSSP-Neptanc-MO-2023, CSSP-Neptanc-MO-2021-0425, NEA-NO-19-Ö-V-0543, FCA-KP-1-2021/4-001100-VAL, Magyar néptánc hagyományok a Kárpát-medencében (pa: NEA-NO-19-Ö-V-0543), Néptánc generációk találkozása (pa: CSSP-NEPTANC-2018-0357), Váli Út Hagyományőrző Egyesület működési támogatása (pa: NEA-NO-18-M-0046), Váli Út Hagyományőrző Egyesület működési támogatása (pa: NEA-NO-16-M-0482), Váli út a Botorka Fesztiválra (pa: NEA-NO-15-SZ-0298), Váli Út Hagyományőrző Egyesület működési támogatása (pa: NEA-NO-15-M-0613)


Köszönet ezért
Vál Község Önkormányzatának,
a Nemzeti Együttműködési Alapnak,
a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek,
a Miniszterelnökségnek,
az Emberi Erőforrás Minisztériumának
és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek.